Hjälp

Lär dig Medibas på mindre än 4 minuter

 

 

Att använda Medibas är enkelt. I den här korta filmen får du smarta tips om hur du använder de viktigaste funktionerna, så att du snabbt får ut det mesta av kunskapsstödet.

Hur får jag tillgång till Medibas?

För att få tillgång till Medibas måste du eller din arbetsgivare teckna ett abonnemang. För alla frågor kring kostnader, villkor etc, kontakta Kafai Wong på kafai.wong@medibas.se eller 0739-578 977.

Inloggning

I samband med att du får ett abonnemang får du också ett lösenord som du ska använda, i kombination med den e-postadress som är anmäld till oss. Med hjälp av dina inloggningsuppgifter kan du logga in på medibas.se på alla datorer, förutsatt att det finns en internetförbindelse.

Om du har glömt ditt lösenord kan du klicka på länken ”Glömt lösenord?” i inloggningsrutan. Skriv in din e-postadress så skickas ett nytt lösenord till dig.

Om du trots detta skulle ha problem att komma in på sidan, kontakta då info@medibas.se eller ring 08-409 32 225.

Vad kostar det att abonnera på Medibas?

För prisuppgifter som gäller just den verksamhet där du arbetar eller på ditt universitet, kontakta Kafai Wong på kafai.wong@medibas.se eller 0739-578 977.

Hur förnyar jag mitt abonnemang på Medibas?

Ditt abonnemang förnyas automatiskt. Om du vill avsluta abonnemanget, kontakta Kafai Wong på kafai.wong@medibas.se eller 0739-578 977.

Hur arbetar ni med Medibas och vilka står bakom?

Mer information om Medibas och vårt arbetssätt hittar du här.

För andra frågor eller synpunkter, kontakta affärsområdesansvarig Isabelle Cehlin på isabelle.cehlin@medibas.se eller telefon 0704-557 267.


På grund av förändrade kunskaper, brist på konsensus bland auktoriteter inom området, speciella omständigheter i varje enskild konsultation och mänskligt felhandlande kan inte Medibas garantera att all information i Medibas är korrekt och fullständig i alla avseenden.